Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس خانه اقتصاد ایران با اشاره به اینکه امروز مهم‌ترین مانع پیش روی تولیدکنندگان عدم تصمیم گیری به موقع دولت برای رفع مشکلاتشان هست، گفت: با گذشت ۵ ماه از سال «رونق تولید» بخش تولید شاهد تصمیم اساسی برای حل مشکلاتش نبوده است. ۰۵ شهريور ۱۳۹۸ - ۰۰:۱۱ اقتصادی صنعت و تجارت نظرات - اخبار اقتصادی -

ابراهیم جمیلی در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به اینکه قطعاً گزارشات ارسالی به مقام معظم رهبری در مورد وضعیت تولید کشور بسیار دقیق و جامع است، درباره تاکید ایشان بر 70 خوان تولید، اظهار داشت: امروز مهم‌ترین مانع پیش روی تولیدکنندگان عدم تصمیم گیری به موقع برای رفع مشکلات است، جالب اینجاست همین تصمیم هایی که در زمان مقرر گرفته نمی شود با تأخیر به مرحله اجرا می‌رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه متأسفانه هنوز اعتماد کافی میان تولیدکننده، مجلس و دولت وجود ندارد، افزود: ما برای بهبود شرایط اقتصادی نیازمند اعتماد میان دستگاهای اجرایی کشور هستیم و تا زمانی که این اعتماد به وجود نیاید تک صدایی در تصمیم گیری ها حاکم می شود.

رئیس خانه اقتصاد ایران تصریح کرد: امروز روز مبادا برای اقتصاد کشور است و باید همه دستگاه‌ها توان خود را برای رشد اقتصادی کشور بکار گیرند تا اشتغال و صنایع کشور مورد لطمه قرار نگیرند.

وی با اشاره به اینکه البته باید این نکته را متذکر شد که صرفا دولت مقصر این شرایط نیست، گفت: ما در شرایط ویژه ای قرار داریم و باید تصمیم گیری ها و قوانین متناسب با این شرایط تعیین شوند. باید از اقتصاد مقاومتی به عنوان یک ابزار مهم کمک گرفته شود تا بخش تولید نفس تازه ای بگیرد.

جمیلی با اعلام اینکه سرمایه در گردش واحدهای تولیدی و مواد اولیه نیاز اساسی تولیدکنندگان است که هنوز تدبیری برای تامین آنها بکار  گرفته نشده است، افزود: اشکالات سیستم حمل و نقل فعالیت را برای تولیدکنندگان سخت کرده است. در حال حاضر با گذشت 5 ماه از سال در عمل تولید شاهد تصمیم اساسی برای حل مشکلاتش نبود، این در حالی است که دغدغه اصلی دولت باید تولید باشد.

گرانی‌ها 90 درصد تولیدکنندگان قطعات موتورسیکلت را تعطیل کرد«70 خوان تولید»|قاچاق، بزرگترین تهدید صنعت لوازم خانگی/ مگر می‌شود دولت از ورود کانتینری کالای قاچاق بی‌خبر باشد؟14 نسخه وزارت صنعت برای بهبود وضعیت صنعت خودرو/ افزایش تولید در راه است«70خوان تولید»|کشتی تولید با واردات بی‌حساب به گل می‌نشیند«70 خوان تولید»|بخشنامه‌ای که یک‌شبه پدر تولید را درآورد« 70 خوان تولید»|فعال صنعت لاستیک: یک ماه در صف ارز هستم/ نفس تولید به شماره افتادگزارش تسنیم|روایت مختصری از «70 خوان تولید» انتهای پیام/ R1012125/P/S7,78/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۰۵۴۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷۲ هزار میلیارد تومان از بدهی تولیدکنندگان برق پرداخت شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نیرو، مصطفی رجبی مشهدی که در گردهمایی سراسری نیروگاه‌های کشور با حضور علی اکبر محرابیان وزیر نیرو، همایون حائری معاون وزیر در امور برق و انرژی و مدیران صنعت نیروگاهی کشور سخن می‌گفت، هدف اصلی از اصلاح روابط مالی صنعت برق را توقف تولید بدهی نیروگاه‌ها اعلام و تصریح کرد: شرکت توانیر تمام توان خود را برای تحقق این هدف به کار خواهد بست.

وی افزود: بر همین اساس طی دو سال اخیر در دو مرحله، یک‌بار ۲۰ همت و یک بار هم ۳۰ هزار میلیارد تومان از مطالبات بخش تولید از طریق اسناد خزانه تسویه شده و اخیراً هم ۲۲ هزار میلیارد تومان دیگر به حساب تولید کنندگان برق حرارتی و مقیاس کوچک واریز شد که سهم عمده آن متعلق به نیروگاه‌های خصوصی بود که در شرکت مدیریت شبکه برق ایران تسویه شد.

وی با اشاره به ابلاغیه وزیر نیرو که باید ۱۰۰ درصد معاملات برق به صورت رقابتی در بورس انجام شود، یادآور شد: تا پیش از این مدیریت منابع وابسته به حساب متمرکزی در توانیر بود که با توجه به اولویت‌ها به تولیدکنندگان برق و بخش‌های انتقال و توزیع تخصیص می‌یافت.

مدیرعامل توانیر افزود: با اصلاح روابط مالی صنعت برق در صدد کوچک‌تر کردن حساب مدیریت منابع و در ادامه آن استقرار نظام حکمرانی شرکت‌های توزیع هستیم تا خود شرکت‌ها در قبال وصول مطالباتشان مسؤولیت داشته و متناسب با آن هزینه کنند. تحقق این امر، موجب بهبود کارایی شرکت‌ها، رونق گرفتن بورس و افزایش رقابت و شفافیت میان بازیگران بورس انرژی می‌شود.

رجبی مشهدی به صفر رساندن مطالبات نیروگاه‌ها طی یک بازه زمانی ۳ ساله را که در قانون مانع‌زدایی از توسعه صنعت برق هم تصریح شده را هدف گذاری وزارت نیرو دانست که شرکت توانیر با تمام قوا آن را دنبال می‌کند.

کد خبر 6094669 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • ۷۲ هزار میلیارد تومان از بدهی تولیدکنندگان برق پرداخت شد
  • پازوکی :تولیدکنندگان خواستار افزایش قیمت لوازم خانگی هستند/ واردات لوازم خانگی همچنان ممنوع است
  • رویکرد مجموعه مدیریتی قم حمایت تولیدکنندگان و تسهیل سرمایه گذاری
  • برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات
  • مشکل کمبود شیرخشک در نشست سازمان بازرسی بررسی شد
  • حل نشدن مشکل نرخ تامین مالی برای فعال‌سازی بنگاه‌ها مانع از تحقق جهش تولید است
  • لرستان؛ فرصت تولید و تجارتِ صنعت شیلات
  • مشکل کمبود پرستار با جذب نبرو حل نمی‌شود/ معیشت بزرگ‌ترین دلیل مهاجرت پرستاران
  • خطر تحریم در واردات اتوبوس‌های جدید/ تولیدکنندگان داخلی توان رفع نیاز شهر‌های کشور به اتوبوس را ندارند
  • موانع مشارکت مردم‬ استان‬ تهران‬ در امر تولید و اقتصاد رفع شود