Web Analytics Made Easy - Statcounter

«ماریا زاخاروو» سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه امروز (چهارشنبه) تأکید کرد که مداخله آمریکا در امور داخلی ونزوئلا از طریق این حقیقت تأیید می‌شود که بسیاری از وزرای دولت خودخوانده «خوان گوایدو» رهبر مخالفان ونزوئلا از طریق سازمان‌های غیرانتقاعی آمریکا تأمین بودجه می‌شوند.   وی در خصوص ارتباط مقامات دولت خودخوانده گوایدو با سازمان‌های آمریکایی نوشت: «ما این تصمیم (دولت موازی) را یک تلاش خطرناک دیگر برای مشروعیت بخشیدن به موجودیت دو قدرت مجزا و خلق یک حقیقت شبه قانونی می‌دانیم که در نهایت به قطبی شدن بیشتر جامعه ونزوئلا منتهی می‌شود».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه در خصوص عوامل پشت پرده این تلاش‌ها گفت: «ظاهراً آمریکا پی برده است که استفاده از زور برای خلع مقامات مشروع ونزوئلا، کارساز نیست و بنابراین تلاش می‌کند تا راهبرد جدیدی را برای «احیای دموکراسی» در این کشور به کار گیرد».

زاخارووا ادامه داد: «قطعاً، فقدان مبنای قانونی در اقدامات واشنگتن به وضوح قابل مشاهده است. بسیاری از وزرای باصطلاح دولت گوایدو مدت‌ها است که برای سازمان‌هایی فعالیت دارند که از طریق سازمان‌های غیرانتفاعی آمریکا پشتیبانی می‌شوند».

آمریکا در سال ۲۰۱۸ خوان گوایدو را به عنوان رئیس جمهور خودخوانده ونزوئلا به رسمیت شناخت. این درحالیست که «نیکلاس مادورو» رئیس جمهور قانونی این کشور چند ماه قبل از این تصمیم واشنگتن طی برگزاری یک انتخابات قانونی به قدرت رسیده بود.

از آن زمان دولت آمریکا به همراه برخی کشور‌های منطقه به دنبال براندازی حکومت مادورو هستند و در این راه انواع و اقسام نقشه‌ها و توطئه‌ها از جمله تحریم‌های سنگین اقتصادی، کودتا و.. را مورد آزمایش قرار داده‌اند که همه آن‌ها با شکست مواجه شده است.

هفته گذشته «جیمز استوری» کاردار آمریکا در کلمبیا گفته بود: «آنچه که آمریکا (در ونزوئلا) می‌خواهد مداخله نظامی نیست بلکه یک راه حل سیاسی، صلح جویانه و دموکراتیک براساس قانون اساسی ونزوئلا است.»

اظهارات این دیپلمات آمریکایی درباره عدم مداخله نظامی درحالی منتشر شده است که اخیرا رسانه‌ها از طرح محاصره دریایی ونزوئلا از سوی آمریکا و همچنین وجود گروه‌های شبه نظامی مورد حمایت آمریکا در کلمبیا برای سرنگونی دولت مادورو خبر داده‌اند. (جزئیات بیشتر)

منبع: پارسینه

کلیدواژه: خوان گوایدو ونزوئلا آمریکا افشاگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۱۳۷۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار و گفت‌وگوی وزرای خارجه آمریکا و عربستان درباره غزه

در جریان سفر وزیر خارجه آمریکا به عربستان، وی با همتای سعودی خود تحولات مربوط به اوضاع غزه و شهر رفح را مورد بررسی قرار داد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا امروز در سفر به عربستان سعودی دیداری با «فیصل بن فرحان» همتای سعودی خود در حاشیه نشست مشترک با وزرای خارجه کشورهای عربی داشت.

به گزارش خبرگزاری رسمی عربستان، دو طرف در این دیدار درباره روابط دوجانبه و همکاری مشترک در زمینه‌های مختلف و همچنین تحولات مربوط به نوار غزه و شهر رفح و اهمیت برقراری آتش‌بس در غزه گفتگو کردند.

«محمد بن عبدالرحمن آل‌ثانی» نخست وزیر و وزیر امور خارجه قطر هم در این نشست اعلام کرد که باید تلاش‌هایی در راستای حل مسالمت‌آمیز همه درگیری‌ها انجام شود و منطقه از خطرات جنگ در امان بماند.

وی تأکید کرد: مهمترین چالش برای دستیابی به صلح، شکست جامعه جهانی در حل مسئله فلسطین است.

وزیر خارجه قطر تأکید کرد: خواهان آتش‌بس فوری در غزه و پایان عملیات نظامی (تجاوزات رژیم صهیونیستی) و آزادی اسیران و رساندن کمکها هستیم.

در شرایطی که دولت آمریکا همچنان به حمایت از جنایات رژیم صهیونیستی ادامه می‌دهد و مانع توقف جنگ غزه می‌شود، وزیر خارجه این کشور مدعی شد: باید تلاش‌ها را برای رسیدن به ثبات و جلوگیری از گسترش درگیری‌ها در منطقه تقویت کنیم.

روز گذشته نیز ریاض شاهد برگزاری نشست کمیته وزرای تعیین‌شده از سوی اجلاس مشترک عربی ـ اسلامی درباره نوار غزه بود. این نشست در ریاض با حضور نمایندگان قطر، مصر، اردن و ترکیه به‌همراه «حسین ابراهیم طه» دبیرکل سازمان همکاری اسلامی و همچنین «حسین الشیخ» دبیر کمیته اجرایی سازمان آزادی‌بخش فلسطین (ساف) برگزار شد.

وزارت امور خارجه عربستان سعودی با صدور بیانیه‌ای درباره این نشست اعلام کرد که در نشست کمیته وزرای تعیین‌شده در اجلاس عربی ـ اسلامی از جامعه بین‌المللی خواسته شد در واکنش به نقض قوانین بین‌المللی و قوانین حقوق‌بشری جهانی توسط اسرائیل و جنایت‌های جنگی آن در غزه و کرانه باختری اشغالی، تحریم‌های مؤثری علیه این رژیم از جمله توقف صادرات سلاح برای آن اعمال شود.

حاضران در این نشست همچنین بر لزوم فعال کردن سازوکارهای حقوقی بین‌المللی جهت محاکمه مسئولان اسرائیلی به‌خاطر جنایت‌های آنها علیه مردم فلسطین و همچنین بر ضرورت توقف تروریسم شهرک‌نشینان صهیونیست علیه فلسطینی‌ها و اتخاذ مواضع جدی و قاطع در برابر این جنایت‌ها تأکید کردند.

درخواست کمیته وزرای کشورهای عربی و اسلامی برای تحریم اسرائیلنشست 6جانبه عربی در ریاض درباره تحولات غزه

انتهای پیام/+

دیگر خبرها

  • ان‌بی‌سی: دولت آمریکا با آتش‌بس غزه در پی مهار اعتراض‌های دانشجویی است
  • هراس وزرای اسرائیلی از اعتراضات دانشجویی در آمریکا
  • افشاگری رسانه آمریکایی درباره انبوه گاف‌های بایدن در ۲۰۲۴
  • دانشجوهای آمریکایی در معرض «سرکوب سازمان‌یافته» هستند
  • جنبش دانشجویی، سازمان استکباری آمریکایی-صهیونیستی را به هم ریخت
  • فعالان حقوقی آمریکا خواستار قطع کمک‌های نظامی به اسرائیل شدند
  • اعتراف «آسترازنکا» برای اولین‌بار درباره عوارض جانبی خطرناک واکسن خود
  • دیدار و گفت‌وگوی وزرای خارجه آمریکا و عربستان درباره غزه
  • غنیمت جنگی ویژه برای پوتین؛ تانک پیشرفته آمریکایی اسیر شد | فیلم
  • (ویدئو) تانک پیشرفتهٔ آمریکایی در خیابان‌های مسکو