Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-01@18:27:02 GMT

درخواست مسکو از آمریکا

تاریخ انتشار: ۹ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۰۶۶۳۴

درخواست مسکو از آمریکا

به گزارش افکارنیوز،

«الکسی زیتسف» سخنگوی معاون وزیر امور خارجه روسیه روز پنج‌شنبه از سیاست‌ یکجانبه واشنگتن در اتخاذ اقدامات باز‌دارندگی علیه فعالیت‌های اقتصادی ونزوئلا در خارج از این کشور انتقاد کرد.

اخبار بین الملل- به نوشته خبر‌گزاری اسپوتنیک، زیتسف گفت: «واشنگتن باید به طور کامل سیاست یکجانبه خود در [اتخاذ] اقداماتی که باعث توقف فعالیت‌های اقتصادی کاراکاس‌ در خارج از این کشور می‌شود را رها کند و به دولت ونزوئلا اجازه دهد آزادانه دارو‌ و کالا‌های ضروری را برای خود فراهم آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

» 

وی همچنین گفت: «تنها بعد از انجام این کار مردم ونزوئلا می‌توانند به طور مؤثر با بیماری همه‌گیری (کووید-۱۹) مبارزه کنند.»

زیتسف در این نشست خبری با اشاره به مسدود شدن ۱۱۶ میلیارد دارایی‌ ونزوئلا توسط آمریکا گفت: «قابل توجه است که رفع مسدودی این دارایی‌ها، در رسانه‌های جریان اصلی به عنوان کاری که تنها از عهده "خوان گوایدو" برمی‌آید به تصویر کشیده می‌شود.»

آمریکا در اوایل سال ۲۰۱۹ تحریم‌های سختی را علیه ونزوئلا اعمال کرد و دارایی‌های دولتی این کشور به ارزش میلیاردها دلار را در خارج از این کشور توقیف و مسدود کرد.

واشنگتن با این اقدام در تلاش است دولت «نیکلاس مادورو»، رئیس‌جمهور ونزوئلا را سرنگون و «خوان گوایدو»، رهبر مخالفان ونزوئلا را جایگزین کند.

آمریکا در راستای ایجاد هرج و مرج در ونزوئلا، خوان گوایدو را به عنوان رئیس جمهور خودخوانده ونزوئلا به رسمیت شناخته است.

مایک پامپئو» وزیر امور خارجه آمریکا نیز روز سه‌شنبه از تحریم دو مقام سابق وزارت نیروی ونزوئلا خبر داد.

فشار آمریکا علیه ونزوئلا همچنین شامل مسدود کردن ۱۱۶ میلیارد دلار دارایی دولتی ونزوئلا در خارج از این کشور است. این در حالی است که مقامات کاراکاس می‌گویند، واشنگتن و گوایدو بخشی از این پول را برای استفاده شخصی خودشان برداشت کرده‌اند. 

تحریم‌های آمریکا طی ماه‌های اخیر به کمبود سوخت در ونزوئلا منجر شده است. با این وجود، مقام‌های آمریکایی در محافل خصوصی می‌گویند شکست دولت آمریکا در براندازی «نیکلاس مادورو»، رئیس‌جمهور ونزوئلا به عاملی برای سرخوردگی کاخ سفید منجر شده است. 

با توجه به بحران سوخت در ونزوئلا،  ایران از ماه آوریل تاکنون ۵ نفتکش که مجموعا حدود ۱.۵ میلیون بشکه بنزین حمل می‌کردند به ونزوئلا که به شدت به سوخت نیازمند است، ارسال کرده و این محموله‌ها اندکی از صف‌های طولانی در پمپ‌های بنزین این کشور کاسته است. 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: روسیه ونزوئلا روسیه مسکو واشنگتن ونزوئلا آمریکا خارج از این کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۰۶۶۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زلنسکی برای آمریکا چه نقشه‌ای دارد؟

تازه‌ترین بسته کمک نظامی که آمریکا سرانجام تصویب شد اما این کمک ۶۱ میلیارد دلاری در مقایسه با نقشه‌ای که رییس جمهور اوکراین برای واشنگتن در سر دارد، قطره‌ای برابر دریاست!

به گزارش مشرق، کنگره آمریکا سرانجام بعد از بیش از ۶ ماه مناقشه حزبی بر سر تصویب بسته کمک ۶۱ میلیارد دلاری برای اوکراین به توافق رسید؛ اما نقشه‌ای که ولودیمیر زلنسکی، رییس جمهور اوکراین برای واشنگتن در سر دارد، در مقایسه با این کمک، بسیار ناچیز است!

کی‌یف در حال مذاکره با دولت جو بایدن، رییس جمهور آمریکا بر سر توافق بلندمدتی است که واشنگتن را در تنگنای تامین تسلیحاتی و اقتصادی و حمایت سیاسی ۱۰ ساله از اوکراین قرار خواهد داد.

زلنسکی دیروز در نطق روزانه خود از این موضوع رونمایی کرد و گفت: چنین تعهداتی برای حصول اطمینان از اینکه اوکراین «کمک مورد نیاز برای ممانعت از پیشروی اخیر روسیه در میدان نبرد» را دریافت می‌کند، الزامی است.

زلنسکی افزود: در حال کار هستیم تا سطح تعهدات حمایتی را تا پایان امسال و همچنین تا ۱۰ سال آتی، روی کاغذ بیاوریم. این حمایت، کمک نظامی، مالی و سیاسی و همچنین مسائل مرتبط با تولید مشترک سلاح را در بر می‌گیرد.

اوکراین پیش از این، توافق امنیتی دوجانبه‌ای را با چندین کشور عضو ناتو از جمله انگلیس، آلمان و فرانسه منعقد کرده است. زلنسکی مدعی شد که قصد دارد تا این توافق بلندمدت با واشنگتن، قوی‌ترین معاهده‌ای باشد که کی‌یف تاکنون با کشورهای غربی به امضا رسانده است.

با این حال، توافقنامه‌های دوجانبه اوکراین با کشورهای غربی تاکنون فاقد تعهدات دفاعی متقابل بوده است. در این توافق‌ها صرفاً وعده کمک بلندمدت آن هم در صورت حمله‌ای در آینده داده شده و معمولاً هم الزام‌آور نیست. به عنوان مثال، توافق با برلین با یک اخطار ۶ ماهه قابل فسخ است!

اما زلنسکی گفته است که می‌خواهد توافق دوجانبه با واشنگتن، شامل سطوح مشخصی از کمک باشد. وی دراین‌باره گفته است: این توافق باید به معنای واقعی کلمه، الگو و بازتاب قدرت رهبری آمریکا باشد.

قانونگذاران آمریکایی اوایل ماه جاری بسته کمک ۶۱ میلیارد دلاری دیگری را برای اوکراین به تصویب رساندند. جمهوری‌خواهان مجلس نمایندگان آمریکا درباره تعلل در تصویب این بسته گفته بودند که بایدن بدون هیچ راهبرد مشخصی برای پیروزی اوکراین یا صلح این کشور با روسیه، صرفاً به‌دنبال طولانی کردن خونریزی است.

منبع: مهر

دیگر خبرها

  • تسلیحات اهدایی ناتو به اوکراین، سر از نمایشگاه مسکو درآورد+ عکس
  • نمایشگاه غنایم جنگ اوکراین در مسکو/تسلیحات ۱۲کشور مقهورارتش روسیه
  • نماینده پارلمان عراق: سفیر آمریکا از عراق اخراج شود
  • چفیه فلسطینی بر گردن جرج واشنگتن! | تصاویر
  • واکنش رئیس‌جمهور ونزوئلا به سرکوب دانشجویان آمریکا
  • کشور‌های آفریقایی و خاورمیانه ذخایر طلا را از اقتصاد آمریکا خارج می‌کنند
  • درخواست آمریکا : سیستم مشترک دفاع هوایی کشورهای عربی مقابل ایران
  • آمریکا ۸۱ فروند بمب‌افکن اسقاط برای کی‌یف خرید؛ اهداف پنهان واشنگتن زیر ذره‌بین رسانه‌ها
  • چین معافیت تعرفه‌ای واردات محصولات آمریکایی را تمدید می‌کند
  • زلنسکی برای آمریکا چه نقشه‌ای دارد؟