Web Analytics Made Easy - Statcounter

تلویزیون ونزوئلا گزارش داد، هیات اعزامی دولت نیکلاس مادورو به مکزیک با نمایندگان «خوان گوایدو» رئیس‌جمهور خودخوانده ونزوئلا برای پایان دادن به بحران در این کشور تفاهم‌نامه امضا کردند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، با گذشت بیش از دو سال و شش ماه از اقدام غیرقانونی خوان گوایدو در اعلام خودش به عنوان رئیس‌جمهور ونزوئلا و حمایت آمریکا از او، روز جمعه در مکزیک بین نمایندگان گوایدو و دولت قانونی ونزوئلا یک تفاهم‌نامه برای پایان بحران سیاسی در این کشور آمریکای لاتین امضا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



تلویزیون دولتی ونزوئلا گزارش داد، دولت نیکلاس مادورو رئیس‌جمهور این کشور و مخالفان او (به رهبری گوایدو) برای تلاش به منظور پایان بحران سیاسی در ونزوئلا یک تفاهم نامه امضا کردند.

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، نمایندگان دولت ونزوئلا و مخالفانش روز جمعه (دیروز) با میانجیگری نروژ در مکزیکوسیتی پایتخت مکزیک مذاکراتی برگزار کردند».

«جرالدو بلیده» سرپرست هیات اعزامی مخالفان دولت ونزوئلا حین امضای این تفاهم نامه گفت: «ما تعهد خودمان را برای تلاش برای حصول به توافقات بر سر مسائلی که باید در دستورکار قرار داده شود، ابراز می‌کنیم».

بنا بر گزارش اسپوتنیک، دستورکار مذاکرات شامل این موارد می‌شود: تضمین حقوق سیاسی برای همه شهروندان ونزوئلایی، یک جدول زمانی برای برگزاری انتخابات، برداشتن تحریم‌های بین‌المللی علیه ونزوئلا و احیای حقوق گروه‌های سیاسی مختلف در ونزوئلا.

بنا بر یادداشت تفاهم امضا شده بین دولت ونزوئلا و مخالفانش، دو طرف تعهدشان را درباره احترام گذاشتن به نظم مبتنی بر قانون اساسی این کشور، همزیستی سیاسی و اجتماعی و رد خشونت و حفاظت از اقتصاد ونزوئلا ابراز کردند.

«داگ هالور نیلاندر» دیپلمات نروژی که میانجیگری مذاکرات بین دولت ونزوئلا و مخالفانش را برعهده داشته است، گفت: «بحران جاری در ونزوئلا فقط توسط بازیگران سیاسی همین کشور قابل حل است و نتیجه مذاکرات کاملا به تعهد و اراده سیاسی طرف‌ها بستگی دارد».

«خورخه رودریگز» رئیس هیات اعزامی دولت ونزوئلا که همزمان ریاست «مجمع ملی» (پارلمان ونزوئلا) را برعهده دارد، درباره نتایج این یادداشت تفاهم ابراز امیدواری کرد که دو طرف در مذاکرات به توافق نهایی برسند.

اسپوتنیک گزارش داد: «بحران سیاسی و انسانی ونزوئلا از ژانویه ۲۰۱۹ (اوایل بهمن ۱۳۹۷) به دنبال اقدام خوان گوایدو رهبر مخالفان این کشور در اعلام خودش به عنوان رئیس‌جمهور موقت و رد پیروزی نیکلاس مادورو در انتخابات شدت گرفته است. ایالات متحده و برخی دیگر از کشور‌ها گوایدو را به رسمیت شناخته‌اند، اما تعدادی دیگر از کشور‌ها شامل روسیه و چین گفته‌اند که مادورو را به عنوان رئیس‌جمهور مشروع ونزوئلا به رسمیت می‌شناسند».

سوم بهمن ماه ۱۳۹۷ بود که خوان گوایدو رئیس وقت مجمع ملی ونزوئلا خود را رئیس‌جمهور این کشور معرفی کرد و به فاصله کمتر از نیم ساعت از این اقدام او، دونالد ترامپ رئیس‌جمهور وقت آمریکا در بیانیه‌ای ضمن اتهام‌زنی به نیکلاس مادورو رئیس‌جمهور ونزوئلا اعلام کرد که آمریکا گوایدو را به عنوان رئیس‌جمهور موقت ونزوئلا به رسمیت می‌شناسد.

دولت ترامپ بعد از این اقدام، فشار‌های سیاسی، اقتصادی و نظامی آمریکا علیه ونزوئلا را تشدید کرد و حتی از اقدامات شبه کودتای مخالفان نیکلاس مادورو برای سرنگون کردن دولت مشروع ونزوئلا حمایت کرد، اما این اقدامات به نتیجه مدنظر واشنگتن منتهی نشد.

اقدام غیرقانونی آمریکا در به رسمیت شناختن خوان گوایدو به عنوان رئیس‌جمهور ونزوئلا با کنار رفتن دولت دونالد ترامپ و روی کار آمدن جو بایدن ادامه یافته است.

«آنتونی بلینکن» در جلسه استماع تایید صلاحیت خود به عنوان وزیر خارجه جدید آمریکا گفته بود که دولت جو بایدن قصد دارد خوان گوایدو را به عنوان رئیس‌جمهور خودخوانده ونزوئلا به رسمیت بشناسد و هیچ برنامه‌ای برای باطل کردن (تصمیم دولت ترامپ برای) به رسمیت شناختن گوایدو به عنوان رئیس‌جمهور ونزوئلا ندارد

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: بحران ونزوئلا خوان گوایدو عنوان رئیس جمهور رئیس جمهور ونزوئلا نیکلاس مادورو دولت ونزوئلا رئیس جمهور خوان گوایدو تفاهم نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۱۱۳۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعه طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی/ بخش دوم

شانا _ گروه فیلم: تفاهم‌نامه‌های مطالعه توسعه ۱۶ میدان گازی برای افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی تولید گاز کشور با سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلاری هلدینگ‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی، صبح امروز (سه‌شنبه، ۱۱ اردیبهشت‌) با حضور جواد اوجی، وزیر نفت، محسن خجسته‌مهر، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران و مرتضی شاهمیرزایی، مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی در محل برگزاری نشست‌های تخصصی شرکت ملی نفت ایران (باشگاه کوشک) امضا شد.

دریافت 18 MB

دیگر خبرها

  • امضای تفاهم نامه چاپ شناسنامه مکانیزه در اصفهان
  • وزیر ارتباطات: رفع فیلتر صرفا با امضای رئیس جمهور؟ توصیه می‌کنم دوباره قانون را بخوانید
  • آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعه طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی/ بخش دوم
  • آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعه طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی/ بخش نخست
  • مخالفان سوریه: موضع ترکیه در قبال ما ثابت است
  • نمایشگاه اکسپو فرصتی برای امضای تفاهم نامه های همکاری است
  • نمایشگاه اکسپو فرصتی برای امضای تفاهم نامه است
  • نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴ فرصتی برای امضای تفاهم نامه‌های دوجانبه و چند جانبه است
  • امضای تفاهم‌نامه‌ همکاری شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری میان کمیته امداد و مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی